Whitevector Agency

Whitevector tekee yhteistyötä useiden toimistojen kanssa. Kauttamme voitte järjestää asiakkaillenne kampanjamuotoisia tutkimuksia, kokonaisvaltaisempia kartoituksia sekä jatkuvaa seurantaa. Toimisto pystyy ottamaan sosiaalisen median haltuun ja palvelemaan entistä paremmin asiakkaitaan asiantuntijuuden kasvaessa.

Toimistolisenssimalli mahdollistaa omat tutkimustoimeksiannot teille sisäisesti sekä helpon ja edullisen väylän hankkia palveluitamme suoraan omille asiakkuuksillenne.

Voitte käytännössä tutkia sosiaalista mediaa aiheesta kuin aiheesta. Tutkimusten tekeminen on yhä tärkeämpää tulevaisuudessa kun verkkoon kohdistuvat panostukset ovat vahvassa kasvussa. Asiakkaanne panostuksia kannattaa ohjata sinne, missä kuluttajat olennaisista aiheista keskustelevat. Viestisisällön suunnittelussa on myös hyvä olla tietoinen kuluttajien tämän hetken asenteista ja kuumimmista keskusteluaiheista.

Palveluidemme avulla tiedätte mitä, missä ja ketkä keskustelevat tietyn asiakasyrityksen tuotteista tai palveluista. Somen selvittäminen ja toimenpiteiden huolellinen suunnittelu johtaa positiivisempaan yrityskuvaan verkossa ja asiakastyytyväisyyden kasvuun. Lisäksi uusien asiakasryhmien tunnistaminen auttaa verkkoleadien keräämisessä.

Hinnoittelu:
500 € / kk


14 day free trial

 

Toimistoreferenssit