Whitevector Insight

Kattava Insight-lisenssi on ratkaisu sosiaalisen median kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen. Sinulla on käytössäsi kaikki tarjoamamme raportit ja kykenet järjestämään tiedon sosiaalisen median keskusteluista helposti kenelle tahansa organisaatiossasi. Käyttäjää helpottavat valmiit näkymät, mutta tarvittaessa voit tehdä omia tutkimuksia sellaisista aiheista kuin haluat ja sellaisessa muodossa kuin haluat.

Lisenssin laajentaminen muihin maihin sekä hakuaiheisiin järjestyy helposti. Suosittelemme tätä lisenssiä, jos haluatte panostaa sosiaaliseen mediaan ja teette aktiivisesti toimenpiteitä verkossa.

Maineenhallinta

Yleiskatsaus sosiaaliseen mediaan toivomillanne hakukriteereillä kertoo, mitä yrityksestänne ja tuotteistanne sanotaan. Lue lisää »

Analytiikka

Todenna kampanjoiden ja toimenpiteiden onnistuminen. Leviääkö haluamasi tieto ja ymmävätkö kuluttajat viestisi? Lue lisää »

Osallistuminen ja vaikuttajat

Selvitä kannaltanne tärkeät bloggaajat ja sosiaaliset mediat. Kerää listaa kontaktoitavista tahoista ja parhaista digitaalisen mainonnan medioista.Lue lisää »

Tutkimus

Tee juuri sellaisia raportteja, kuin itse haluat. Soveltuu erinomaisesti ad hoc -tutkimukseen, esim. tuotelanseerausten yhteydessä. Jaa raporttisi organisaatiossa kätevästi pdf-muodossa.
Sosiaalisen median seuranta – tiedä, mitä virtuaalikuppiloissa puhutaan

Kuuntele, miten ihmiset käyttävät tuotteitanne ja palveluitanne, miten he mieltävät brändinne ja puhuvat kilpailijoistanne. Varmista mainosviestinnän teho katsomalla, mitä ihmisille jää mieleen ja miten he asennointuvat brändiisi. Opi kohderyhmäsi mieltymyksistä ja lue, miten he vertaavat tuotteitasi ja palveluitasi kilpailijoihin. Ohjaa käsityksiä haluamaasi suuntaan suuntaamalla ja kohdentamalla viestintääsi.

chat report in mailbox

Maineenhallinta – kuule uutiset ensimmäisten joukossa

Whitevector Insightin vahdit lähettävät sinulle sähköpostia, kun keskustelu tietystä aiheesta lähtee leviämään. Seurantanäykmän keskustelumääräkuvaajasta näet, milloin hyöky lähti liikkeelle ja kauanko se on kestänyt. Voit helposti syventyä puhehuippuihin nähdäksesi, miten keskustelu kehittyy ajan myötä ja mihin sävyyn brändeistä ja ongelmallisista asioista puhutaan. Vaihtoehtoisesti voit pysyä ajan tasalla käyttämällä 5 minutttia viikossa raporttien selaamiseen – valittuasi aiheet saat helpot raportit automaattiseti ja säännöllisesti.

conversation peak

Analysoi mainontaa ja viestintää

Whitevector Insightin erityisalaa on todentaa viestin välittyminen kohderyhmälle. Keskustelumäärät mittaavat kuluttajilta samaasi huomiota. Sanapilvet, mielleyhtymät ja sentimenttianalyysit selvittävät, millaisia mielikuvia kuulijat yhdistävät brändeihisi. Sivustolistoista näet keskustelujen viraalileviämisen monille eri foorumeille.

Työkalullamme opit tekemään tällaisia kaavioiota juuri haluamistasi aiheista, ja se vie minuutteja – ei viikkoja eikä kukausia, toisin kuin vaikkapa puhelinkyselyt. Klikkaamalla keskuteluhuippuja pääset lukemaan kaavion synnyttäneitä keskusteluja ja pääset käsiksi kuluttajien spontaaneihin ajatuksiin.


Suunniteltu ryhmätyöhön

Jaa esityksesi PDF-muodossa tai vie kaavion data Exceliin ja yhdistä se saumattomasti muihin mittausmenetelmiin kuten esim. myyntimääriin.

Osallistuminen ja vaikuttajat

Facebook-kuvaajamme syventävät Facebookin omaa analytiikkaa ja raportointia. Ne tukevat omia sivuja ylläpitävän ja kehittävän henkilön työtä. Voit määritellä sivut, joita haluat seurata. Kilpailija-, intressiryhmä- ja benchmark-sivut ovat tärkeitä vertailukohtia. Todennat helposti, millaiset toimenpiteet tuovat parhaiten faneja ja toimintaa sivuillesi. Sivustolistauksilla arvioit sivustosi suosiota tietyistä aiheista käytävän keskustelun alustana. Sentimenttikaavioilla selvität, miten osallistuminen sosiaaliseen mediaan muuttaa brändeistäsi käytävän keskustelun sävyä.

Hinnoittelu:
Alkaen 480 € / kk


14 pv ilmainen kokeilu