Whitevector Stream

Stream-lisenssimme on helppo ja edullinen tapa tehdä mediaseurantaa sekä seurata sosiaalisen median keskusteluja. Yksinkertainen näkymä tuo teille esiin viimeisimmät uutiset sekä keskustelut ja mahdollistaa osallistumisen tärkeimpiin keskusteluihin. Osumamäärät, otteet sekä trendin kehitys näkyvät selkeästi niin omien, kilpailijoidenne kuin toimialannekin suhteen.

monitoring

Sosiaalisen median seuranta – tiedä, mitä virtuaalikuppiloissa puhutaan

Kuuntele, miten ihmiset käyttävät tuotteitanne ja palveluitanne, miten he mieltävät brändinne ja puhuvat kilpailijoistanne. Varmista mainosviestinnän teho katsomalla, mitä ihmisille jää mieleen ja miten he asennoituvat brändiisi. Opi kohderyhmäsi mieltymyksistä ja lue miten he vertaavat tuotteitasi ja palveluitasi kilpailijoihin. Ohjaa käsityksiä haluamaasi suuntaan suuntaamalla ja kohdentamalla viestintääsi.

chat report in mailbox

Maineenhallinta – kuule uutiset ensimmäisten joukossa

Whitevector Streamin vahdit lähettävät sinulle sähköpostia, kun keskustelu tietystä aiheesta lähtee leviämään. Seurantanäykmän keskustelumääräkuvaajasta näet, milloin hyöky lähti liikkeelle ja kauanko se on kestänyt. Voit helposti syventyä puhehuippuihin nähdäksesi miten keskustelu kehittyy ajan myötä ja mihin sävyyn brändeistä ja ongelmallisista asioista puhutaan. Vaihtoehtoisesti voit pysyä ajan tasalla käyttämällä 5 minutttia viikossa raporttien selaamiseen – valittuasi aiheet saat helpot raportit automaattiseti ja säännöllisesti.

surge_in_monitoring

Hinnoittelu:
Alkaen 125 € / kk


14 pv ilmainen kokeilu